top of page

Uue kodu otsimise teekond

Ma ei tea, miks Koit Toome Porsche müük on kõikides väljaannetes, aga Sleeping Yogini kodu müümine pole veel esikaanele jõudnud, sest nii erilist kodu ikka naljalt turule ei satu!

No nüüd sattus – aga miks? Kirjutan lähemalt pikast-pikast taustaloost.

 

Elan 11 aastat Rakveres. Esialgu tõi mind siia töö, nüüd olen jäänud tütre pärast, kes siin koolis käib. Ilma temata elaksin ma tõenäoliselt Tais, kirjutaksin seal raamatuid ja annaksin joogatunde. Aga eks ma jõua seda ka 18 aasta pärast teha, kui tütar vol 2 on piisavalt suur ja Leopold pensionile siirdumas.

 

Aga kui elada Rakveres, siis igal juhul võimalikult erilises kohas. Elasin kolm aastat tagasi naabermajas – kõrgete lagedega vana tellismaja. Aja möödudes jäi see mulle ja tütrele kitsaks ning avastasin, et mu unistuste kõrvalmaja on tehtud kahepereelamuks ning ÄKKI mul õnnestub üks pool ära osta. Kõrgema teadvuse juhatuse järgi müüsin eelmine kodu, sain laenu ning tulin oma unistuste majja – siia.

Want to read more?

Subscribe to pamelamaran.com to keep reading this exclusive post.

1,222 views3 comments

Recent Posts

See All

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page